Autobedrijf Hans van der Wielen

Autobedrijf Hans van der Wielen is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Industrieweg 36 in Druten.

Meer informatie over Autobedrijf Hans van der Wielen in Druten

Autobedrijf Hans van der Wielen is in 1992 begonnen met de in- en verkoop van gebruikte auto's in Druten. In 1995 zijn ze verhuisd naar een nieuw bedrijventerrein. Sinds 2008 zijn ze een franchiseondernemer van Profile Car & Tyreservice, maar vanaf oktober 2021 hebben ze hun werkplaats overgedragen aan Neil Bas en kan Hans zich weer richten op oldtimers. Ze hebben een breed assortiment aan oldtimers, voornamelijk cabrioletten, die zowel in de showroom als op hun website te vinden zijn. Daarnaast bieden ze ook oldtimerstalling aan en kunnen ze helpen bij de verkoop van uw oldtimer op basis van een consignatiecontract. Ze kunnen ook assisteren bij het zoeken naar een passende auto en het exporteren van uw auto naar het buitenland. Ze werken bij voorkeur op afspraak, maar zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres van Autobedrijf Hans van der Wielen is Industrieweg 36, 6651KR Druten.

Wil je weten wat Autobedrijf Hans van der Wielen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Hans van der Wielen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Hans van der Wielen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Hans van der Wielen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Autobedrijf Hans van der Wielen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Hans van der Wielen

Bezoekers bekeken ook