Angela’s

Angela’s is een Schoonheidssalon gelegen aan Klepperheide 14A in Druten.

Meer informatie over Angela’s in Druten

Angela's is een praktijk in het Land van Maas & Waal die al meer dan 15 jaar bestaat. Ze zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de huid en voeten. Angela biedt behandelingen op maat aan, omdat elke huid anders is. Ze geeft ook advies voor thuisverzorging. Nadia is medisch pedicure en behandelt voetproblemen, zoals ingegroeide nagels en risicovoeten. Daarnaast kan ze ook mooie wenkbrauwen creëren. De praktijk biedt ook permanente make-up aan om een natuurlijke look te creëren. Voor een stralende huid kunt u een afspraak maken voor verschillende behandelingen met producten of apparatuur. Voor meer informatie kunt u de website bekijken en een gratis intakegesprek aanvragen. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Angela’s verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angela’s of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angela’s? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angela’s het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Angela’s reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angela’s

Bezoekers bekeken ook