ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Marktpassage 5 in Druten.

Meer informatie over ALDI in Druten

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Het begon in 1973 met de overname van een groothandel in Tiel en sindsdien is de klant altijd de focus geweest. ALDI heeft een breed assortiment van ruim 900 producten en streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen aan. Het assortiment bestaat uit producten die als beste getest zijn door de Consumentenbond en andere onafhankelijke kenners. Naast de eigen huismerken biedt ALDI ook A-merken aan, zoals Unox, Knorr en Heineken. Het doel van ALDI is om boodschappen goedkoper te maken zonder in te leveren op kwaliteit. Daarnaast heeft ALDI oog voor duurzaamheid en voedselverspilling. Door te werken met lokale producten en slim in te kopen, kunnen ze verantwoord boodschappen doen aanbieden. Bij ALDI winkelen betekent dus goedkoper en verantwoord boodschappen doen.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook