Aan Dek Druten

Aan Dek Druten is een Restaurant gelegen aan Veerdam 1 in Druten.

Meer informatie over Aan Dek Druten in Druten

In Druten ligt een oud bunkerschip dat is omgebouwd tot een horecaschip. Op deze prachtige locatie kun je lunchen, dineren, borrelen, een feestje vieren en zelfs trouwen. Wil je blijven slapen? Dat kan in één van de vier kamers. Het restaurant is langer open en sluit pas om 23.30 uur in plaats van 22.00 uur. Je kunt ook met een groep buiten de reguliere openingstijden terecht en zij bieden buffetten, barbecues en lekkere hapjes aan. Honden zijn welkom in het restaurant en op het terras. Voor informatie over slapen aan boord kun je bellen naar +31 (0) 6 82 65 61 43 of een reservering online maken.

Wil je weten wat Aan Dek Druten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aan Dek Druten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aan Dek Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aan Dek Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Druten. Opzoek naar Aan Dek Druten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aan Dek Druten

Bezoekers bekeken ook