Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het graven van compenserende waterberging in verband met de toename van verharding aan de Klepperheide 2A te Druten

DeDrutengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het graven van compenserende waterberging in verband met de toename van verharding aan de Klepperheide 2A te Druten.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het graven van compenserende waterberging in verband met de toename van verharding aan de Klepperheide 2A te Druten een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2023126539 Start bezwaartermijn: 05-03-2024 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: watervergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDrutengids.nl op 07-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Druten, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDrutengids.nl
Redactie deDrutengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Druten
  2. 0a2d6018ea6fbba5cd7067e7a961d2f2

Gerelateerde berichten